Werkwijze

Hoe kan ik mijn studieboeken verkopen?

Het verkopen van je boeken gaat in drie eenvoudige stappen. Je hoeft niet te wachten op een koper en ontvangt direct na ontvangst van je boek(en) het geld al op je rekening.

Stap 1
Check de waarde van je boeken met onze waarde checker. Voer het 13 cijferige ISBN-nummer (barcode) van het boek in zonder tussenkomst van tekens en check de waarde van je boeken.

Stap 2
Vul bij stap 2 je persoonlijke gegevens in zodat wij na ontvangst en goedkeuring van de boeken het bedrag meteen op je rekening kunnen bijschrijven.

Stap 3
Bij stap 3 kun je de verkoop van je boeken afronden. Je ontvangt de verkoopbon dan direct per e-mail. De boeken dien je vervolgens samen met de verkoopbon binnen 5 werkdagen te versturen. Lever je boeken in met een waarde boven de €50,- dan ontvang je van ons een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je van ons binnen 24 uur m.u.v. het weekend. Stuur de boeken vervolgens samen met de verkoopbon naar ons op. Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen.

Gemakkelijk

Simpel en snel je studieboeken verkopen

Gratis verzending

Vanaf €50,- ontvang je van ons een gratis verzendlabel

Snelle betaling

Betaling direct na ontvangst van je boek(en)