Veelgestelde vragen

Waar vind ik het 13 cijferige ISBN-nummer voor invoer van waarde checker?
Het 13 cijferige ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode). De waarde van het boek kan alleen gecheckt worden door het 13 cijferige nummer in te voeren. Wil je meerdere boeken tegelijk checken op waarde, zet dan telkens een komma na de invoer van de 13 cijfers en voer daarna het volgende ISBN-nummer in.

Waarom hebben mijn studieboeken geen waarde?
De studieboeken die wij innemen veranderen dagelijks op basis van vraag en aanbod. Hierbij houden we o.a. rekening met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad. Je kunt de boeken die nu geen waarde hebben later nog eens proberen te verkopen. Heb je boeken met waarde, wacht dan niet te lang, het kan zijn dat we deze later niet meer terugkopen.

 

Wanneer ontvang ik mijn geld?
De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling veelal direct verricht en uiterlijk binnen 7 dagen gestort op je rekening.

 

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?
Wanneer je een boek verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bij voorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.

 

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?
De boeken kun je middels verschillende postorderbedrijven versturen die verschillende tarieven hanteren. Het meeste gebruik wordt gemaakt van PostNL. Middels de onderstaande link kun je online het pakket aanmaken en eenvoudig de het verzendlabel printen. Je ontvangt dan automatisch een track-and-trace waarmee je de zending online kunt volgen. Je hoeft vervolgens alleen nog maar het pakketje af te geven op het postkantoor en de bezorger doet de rest! Lever je boeken in met een waarde boven de €50,- dan ontvang je van ons een gratis verzendlabel. Dit label ontvang je van ons binnen 24 uur m.u.v. het weekend. Stuur de boeken vervolgens samen met de verkoopbon naar ons op. Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen. Direct versturen via PostNL klik dan op de onderstaande link.

versturen met PostNL

Ik kan niet verder naar stap 3, IBAN invulbalk wordt rood wat kan ik doen?
Een IBAN-nummer dient in Nederland uit 18 tekens te bestaan, wanneer er een nummer met minder dan 18 tekens wordt ingevoerd wordt hier melding van gemaakt en zal het invulveld rood kleuren. In België bestaat het IBAN-nummer uit 16 tekens, mocht je vanuit België boeken willen inleveren dan kun je twee nullen voor je IBAN-nummer plaatsen. De uitbetaling zal daarna correct door ons worden verricht.

 

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?
Mocht je een andere vraag hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@zoekjeboek.com. Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie.

 

Gemakkelijk

Simpel en snel je studieboeken verkopen

Gratis verzending

Vanaf €50,- ontvang je van ons een gratis verzendlabel

Snelle betaling

Betaling direct na ontvangst van je boek(en)