Studieboeken verkopen

Ben je afgestuurd of inmiddels gestopt met je studie en staat je kast vol met studieboeken waar je geen gebruik meer van maakt. Wacht dan niet langer, wij kopen ze namelijk graag van je terug zonder dat je er veel voor hoeft te doen. De studieboeken die je niet meer gebruikt kun je simpel aan ons verkopen voor een goede prijs. Je hoeft hierdoor niet langdurig te zoeken naar een koper en loopt daarnaast niet het risico dat het boek over een tijdje niets meer waard is. Verkoop je oude studieboeken aan ons en ontvang direct na ontvangst van je boek(en) het geld al op je rekening!

Verkopen van je oude studieboeken is heel eenvoudig

  • Vul de ISBN’s van je boeken in en check ons bod.
  • Boeken met waarde? Vul je gegevens in en print de verkoopbon.
  • Stuur de boeken met verkoopbon naar ons op.
  • De boeken worden gecontroleerd en wordt het geld direct overgemaakt op je rekening.

Boeken die je aan ons wilt verkopen moeten natuurlijk wel in goede staat zijn. Ze bevatten dus geen: missende, kapotte of gescheurde pagina’s, missende, kapotte of gekopieerde bijlagen (zoals woordenlijsten of dvd’s), vlekken of waterschade, beschreven pagina’s of andere schade.

Bekijk onze Verkoopvoorwaarden.

Heb je een boek zonder bod?

We kopen veel boeken van je terug, maar niet alles. De lijst met boeken verschilt per dag en is afhankelijk van vraag, aanbod en onderwijsperiode. Probeer het dus later nog eens!

Gemakkelijk

Simpel en snel je studieboeken verkopen

Gratis verzending

Vanaf €50,- ontvang je van ons een gratis verzendlabel

Snelle betaling

Betaling direct na ontvangst van je boek(en)